Christywolf - A fekete farkaslány birodalma
Design videója

Sting intro-ja videóval és zenével, jó szórakozást hozzá! (A videó ismétlődő, mert hosszú a zene)

 
Az én kis világom

állatbarát. rock kedvelő. farkas. filmnézős. mesevilágban élő.
Csak pár apróság rólam. Ha szereted az állatokat, vagy esetleg imádsz megnézni egy jó filmet akár többször is, és a kedvenc számjaid rock kategóriába sorolhatóak, azt hiszem jól fogod itt magad érezni! Találhatóak itt képek, leírások, videók, letöltések, és sok minden más!
Köszönt Christywolf világa!


Are you english?

 
Oldal infók

Szerkesztő: Christywolf
Oldal téma: személyes
Jelenlegi design: #4-The Icon Sting
Nyitás: 2010.06.05.

Elérhetőség: @
Köszönet:
LindaDesign
Böngésző:
Mozilla Firefox
Ajánlott felbontás:
1280x768

látogató van itt

 
Legújabb videóm

Tetszett? Többi itt!

 
Verseny

Az oldal jelenleg egy versenyen sem vesz részt!

 

Kiscicafüle
Indulás: 2010-06-05
 

 

                  

Ellenségek, barátok

Mivel a pankráció világa jó és rosszfiúkból áll, és ez állandóan változik minden pankrátornál-nem saját szándékukból-ezért bizony a barátokból könnyen ellenségek, ellenségekből szövetségesek válhatnak. Mivel ez csak showműsor, nem kell komolyan venni, de bele lehet merülni ebbe a világba. Sting-nél is nehéz nyomon követni az eseményeket, de itt a fontosabb kapcsolatait más pankrátorokkal kiemelem.

Sting és Hulk Hogan


Hulk és Sting régen nagyon jó barátok voltak, ez még akkor volt, mikor Sting színesen öltözött és úgy is festette magát. Majd Hulk belépett az nWo csapatba, ahol végül Sting lett a legnagyobb ellenfelük. Kreáltak egy hamis Sting-et, akiről a közönség elhitte, hogy az igazi, ez pedig rosszul esett Sting-nek. Innen jött a sötét öltözék, akkor vált Crown-ná(holló). Egy mindent eldöntő meccsen legyőzte Hulk-ot, majd az nWo széthullott. Megalakult a jó, és a rossz nWo, a jó lett a WolfPac, és oda lépett be Sting is. Mivel Sting átjött a TNA-hez, Hulk pedig nem ennél a szervezetnél volt, nézetletéréseik megszűntek.

-----------------------------------------------

Sting és Christian Cage


Ők a kezdetekben barátok voltak, Sting segédje volt Cage, mind a ketten a jó oldalon áltak(a későbbiekben csak face), Cage tisztelte Sting-et, hiszen már akkor egy ikon volt, ám 2006. augusztusában Sting elvesztette a Jeff Jarrett ellen vívott meccsét, így elesett az NWA Nehézsúlyú Világbajnoki címtől, és ebből kifolyólag Cage Sting ellen fordult, szövetkezett Jarrett-tel, és Jarrett gitárjával fejbe vágta úgy Sting-et, hogy a gitár elemeire tört szét. Innentől fogva Cage át állt a gonosz oldalra(innentől már csak heel). Mai napig nem rendeződött viszonyuk.

-----------------------------------------------

Sting és Jeff Jarrett


Jeff Jarrett és Sting között sok összetűzés volt. Egyik az volt, mikor Sting bejelentette, hogy nem szerepel többet, amit Jarrett nem hitt el, így egy megfigyelőt(Alex Shelley-t) küldött a házába, hogy kamerázza le Sting-et. Sting felfedezte Shelley-t,  és megmondta neki, hogy adja át Jarrett-nek azt az üzenetet, hogy jobb ha vigyáz magára, mert Sting meg fog vele küzdeni a ringben, mint Steve Borden(Sting igazi neve, ezzel arra utalt, hogy maszk és minden egyéb nélkül lép a ringbe). A Scorpion Deathlock fogásával meg is leckéztette Jarrett-et. Hasonlóan durva incidens volt, mikor Jarrett Sting egy meccse alatt kamerásnak álcázta magát, és egy kanna benzint Sting szemébe öntött. Sting az eset után bekötözött fejjel visszatért a ringbe, és legyőzte ellenfelét, Steinert. Viszonyuk a mai napig nem rendeződött.

-----------------------------------------------

Sting és Abyss


Abyss-t sátáni, gonosz menedzsere ellen, James Mitchell ellen hangolta Sting, hogy törjön ki az ő manipulálásából. Abyss láthatóan figyelt Sting-re, de nem mert rá hallgatni. Az NWA nehézsúlyú világbajnoki mérkőzés után Sting továbbra is Mitchell ellen beszélte Abyss-t, aki végül megragadta a nyakánál fogva Mitchellt, de eleresztette, innentől kezdve meggyengült Abyss és Mitchell kapcsolata. Ezt követően Sting összecsapott Abyss-szel, ahol Mitchell bosszűból Sting-et csapdába csalta, és egy tűzgolyót lökött Sting arcába, Sting pedig ettől kórházba került. Sting később visszatért, és legyőzte Abyss-t kétszer is. 2007. márciusában azonban összefogott Abyss-szel Cage és A.J Styles ellen. Sting volt az továbbá, aki Abyss-t beszédre bírta, előtte ugyanis nem beszélt, és Mitchell-lel is felbontotta kapcsolatát valószínűleg Sting hatására. Jelenlegi kapcsolatuk kusza, nem lehet pontosan behatárolni.

-----------------------------------------------

Sting és Kurt+Karen Angle


Kurt eléggé haragszik Sting-re, ugyanis rengetegszer volt már összetűzésük, sok meccset Sting nyert, de legalább annyit Kurt is megnyert ellene, azonban a pankráción kívüli események is bezavartak. 2007. augusztusában Sting és Kurt együtt megszerezték a TNA World Tag Team címet, de 13 nappal később el is vesztették. Később Karen Angle(Kurt felesége)azt állította, hogy Sting megütötte őt. Bosszúból Kurt felkereste Sting fiát, majd mikor Sting éppen a ringben volt, levetítették neki, ahogy Kurt a fiát megtámadja egy parkolóban. Sting utána bejelentette, hogy kiáll Kurt ellen a Bound for Glory-ban. Kurt nyert, mert Karen és Kevin Nash segítették őt. Később a Genesis-ben Kurt és Kevin Nash újra kiállt Sting ellen, akinek társa mindaddig ismeretlen volt, míg be nem léptek a ringbe. Booker T volt az, és legyőzték Kurt-éket. Egyébként Karen Angle és Sting között rengeteg összetűzés volt, ő szította ki szinte mindig Kurt és Sting között a harcokat. Kapcsolatuk nem rendeződött azóta sem.

-----------------------------------------------

Én csak a lényegesebb kapcsolatokat emeltem ki, aki kíváncsi többre, kutasson utána :)

Saját írás, kérlek ne vidd el, köszi!

 
Vicces videó a design-hoz

Vicces reklám Sting szereplésével, ahol egy kisgyerek álma valóra válik, Sting-gel küzdhet, bár a reklámozott Sprite még sem teszi őt olyan erőssé mint várta... :)

 
chat

-NE hirdess!
-NE káromkodj!
-NE veszekedj!
-Kérhetsz cserét
-A cseréim új dizijét megnézem, ha kérik, de csak nekik!
-Csak a cseréimre szavazok!
-Gyengébbek kedvéért ez egy személyes oldal, a design mindig az aktuális kedvencemhez igazodik!


 

 
Igaz barátok


Ide ne jelentkezz, csak a barátaim
kerülnek ki!

 
elit









30/14 szabad!

Bezárt: lpportal.gp, avatar-fansite.net, forevaaa.gp

Meghívásos, de jelentkezhetsz is, persze nem biztos hogy kikerülsz!
A szép, igényes, tartalmas oldalak kerülnek csak ki!

 
affi

MATSUKET * KIBA * MIDO * SUIGINTOU * RICKI * BRUNIIFY * SZUSZI * BRIDGE * AKATSUKI * REGINA * LOLA * ADRI * SHIKOKU * DOOORI * KATIE * NIKY * NELLES * MARTA * TE? *

Végtelen hely!

Bárki jelentkezhet, 97% hogy kikerülsz!

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok