Christywolf - A fekete farkaslány birodalma
Design videója

Sting intro-ja videóval és zenével, jó szórakozást hozzá! (A videó ismétlődő, mert hosszú a zene)

 
Az én kis világom

állatbarát. rock kedvelő. farkas. filmnézős. mesevilágban élő.
Csak pár apróság rólam. Ha szereted az állatokat, vagy esetleg imádsz megnézni egy jó filmet akár többször is, és a kedvenc számjaid rock kategóriába sorolhatóak, azt hiszem jól fogod itt magad érezni! Találhatóak itt képek, leírások, videók, letöltések, és sok minden más!
Köszönt Christywolf világa!


Are you english?

 
Oldal infók

Szerkesztő: Christywolf
Oldal téma: személyes
Jelenlegi design: #4-The Icon Sting
Nyitás: 2010.06.05.

Elérhetőség: @
Köszönet:
LindaDesign
Böngésző:
Mozilla Firefox
Ajánlott felbontás:
1280x768

látogató van itt

 
Legújabb videóm

Tetszett? Többi itt!

 
Verseny

Az oldal jelenleg egy versenyen sem vesz részt!

 

Kiscicafüle
Indulás: 2010-06-05
 

 

                  

Sting mint pankrátor

1985-ben kezdett pankrációzni az Universal Wrestling Federation-nél mint Flash Borden, bár ekkor még nem vette komolyan a dolgot.
1986-ban csapatot alkot Jim „Justice” Hellwig-el (később ő lesz Ultimate Warrior) „Blade Runners” néven. Border megváltoztatja a ring nevét Sting-re (fullánk), Hellwig pedig a „Rock” (szikla) nevet kapja. Rock 1986-ban otthagyja a szervezetet, Sting új partnere pedig Eddie Gilbert lesz, és kétszer is megnyerik a csapat bajnoki öveket.
1987-ben Rick Steiner-rel is csapatbajnok tud lenni.

Átkerül az NWA szervezethez, ahol viszályba kerül az akkori nehézsúlyú bajnokkal, Ric Flair-el. Mindez köszönhető annak, hogy a közönség kezd megőrülni érte. Arca minden alkalommal másmilyen színűre volt festve, haja pedig rövid platinaszőke volt. A címet azonban nem sikerül megszerezni.
1989-ben legyőzi Mike Rotundo-t, és Television Champion lesz. Az övet később The Great Muta szerzi meg. Az év vége felé összeáll Flair-rel pár csapat meccs erejéig, majd tagja lesz a „Four Horsemen” formációnak.

1990-ben Sting lett az első számú kihívó Flair bajnoki övéért, ezért kilépett a csoportosulásból, és újra viszályba keveredett Ric-kel. A Great American Bash-en aztán végre sikerült győznie, és ő lett az új nehézsúlyú világbajnok. A címet egyébként összesen hatszor sikerül elhódítania.
1991. januárjában a Starrcade-en veszti el az övet Ric Flair ellen. Az NWA szervezet új nevet kap, most már WCW-ként működik tovább. Sting legyőzi egy torna döntőjében Steve Austin-t, és US Bajnok lesz.
1992-ben a SuperBrawl II alkalmával legyőzi Lex Luger-t, és WCW Nehézsúlyú Világbajnokká válik. Megalkotja a Sting’s Quadron formációt, és nagy meccseket vív az Alliance csapatával.
1993-ban Big Van Vader kerül a célkeresztbe. Kettejük csatározásaként az öv is gazdát cserél párszor.
1994-1995 között Hulk Hogan-nel alkot csapatot, és olyanok ellen küzdenek, mint a Dungeon of Doom, vagy a Four Horsemen gárdája. Sting-ékhez később csatlakozik Randy Savage is.
1996-ban Lex Luger-rel legyőzik a Harlem Heat-et, és újra tag team bajnok lesz. Az övváltás pár hónap múlva történik meg, és újra a Harlem Heat lesz a bajnok.
Az év nyarán megalakul a Hulk Hogan vezette nWo formáció, akik káoszt akartak teremteni a szervezetnél. Fő ellenségük St
ing volt. Egyik alkalommal egy kamu Sting tűnt fel az nWo oldalán. A közönség elhitte az árulást, ami a később felbukkanó igazi Sting-nek nagyon rosszul esett. Innentől kezdve az addig színes arcfestéket felváltja a falfehér smink, a hosszú fekete haj és a ballonkabát, Sting pedig magányosan és némán kezdi járni útját. Ekkor kerül elő jelképes fegyvere, a baseballütő is. Azért, hogy karaktere ne hasonlítson annyira a „Holló” című film szereplőjére, elkezd különféle színeket felvinni a fehér sminkre.
Az nWo-val való hosszas csatározás csúcspontja a gonosz Hulk Hogan-nal történő összecsapás lesz a Starrcade-en. Sting nyer, és újra világbajnok lesz. Jó pár címvédés után Randy Savage kaparintja meg az övet csalással.
Az nWo két részre szakadt. Az a része, ahol a face pankrátorok voltak, az nWo Wolfpac nevet kapta. Ennek lett Sting is a tagja. Giant-tel megszerzi a csapat bajnoki címet. Miután szétmennek, Bret Hart-tal csatározik. Amikor a két nWo csapat újra egyesül, és ismét gonoszokká válnak, Sting megint a saját útját kezdi járni.
1999-ben legyőzi Diamond Dallas Page-et a világbajnoki övért, de másfél óra múlva Page visszanyeri a címet egy four-way meccsen. Ezzel Sting tartja a legrövidebb ideig uralkodó világbajnok rekordját a WCW-ban. Gonosz karakterré válik, amikor az immár jófiú Hogan-ra támad. A probléma csak az volt, hogy a közönség még így is imádta, úgyhogy rövid időn belül újra pozitív karakter lett.
2001. márciusában a WWF felvásárolja a WCW-t. Az utolsó WCW műsor végső összecsapását Sting vívja régi nagy ellenfelével Ric Flair-rel, akit legyőz.

2002-ben elszegődik a World Wrestling All-Stars szervezetéhez, és Európában, majd Ausztráliában bunyózik. Természetesen a WWA-nál is bajnok lesz.

2003-ban négy alkalom erejéig fellép a TNA-nál.
2006. január 1-től hivatalosan is a TNA pankrátora lesz. Itt háromszor is sikerrel gyűjti be a világbajnoki címet. Több összetűzése volt Jeff Jarret-tel, Christian Cage-dzsel és Abyss-szel, és jelenleg heel(gonosz) oldalon áll Kevin Nash és D~Angelo Dinero társaságában.

Forrás: http://5mp.eu/web.php?a=wwestars4&o=vGmCH0S3FB

 
Vicces videó a design-hoz

Vicces reklám Sting szereplésével, ahol egy kisgyerek álma valóra válik, Sting-gel küzdhet, bár a reklámozott Sprite még sem teszi őt olyan erőssé mint várta... :)

 
chat

-NE hirdess!
-NE káromkodj!
-NE veszekedj!
-Kérhetsz cserét
-A cseréim új dizijét megnézem, ha kérik, de csak nekik!
-Csak a cseréimre szavazok!
-Gyengébbek kedvéért ez egy személyes oldal, a design mindig az aktuális kedvencemhez igazodik!


 

 
Igaz barátok


Ide ne jelentkezz, csak a barátaim
kerülnek ki!

 
elit

30/14 szabad!

Bezárt: lpportal.gp, avatar-fansite.net, forevaaa.gp

Meghívásos, de jelentkezhetsz is, persze nem biztos hogy kikerülsz!
A szép, igényes, tartalmas oldalak kerülnek csak ki!

 
affi

MATSUKET * KIBA * MIDO * SUIGINTOU * RICKI * BRUNIIFY * SZUSZI * BRIDGE * AKATSUKI * REGINA * LOLA * ADRI * SHIKOKU * DOOORI * KATIE * NIKY * NELLES * MARTA * TE? *

Végtelen hely!

Bárki jelentkezhet, 97% hogy kikerülsz!

 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!