Christywolf - A fekete farkaslány birodalma
Design videója

Sting intro-ja videóval és zenével, jó szórakozást hozzá! (A videó ismétlődő, mert hosszú a zene)

 
Az én kis világom

állatbarát. rock kedvelő. farkas. filmnézős. mesevilágban élő.
Csak pár apróság rólam. Ha szereted az állatokat, vagy esetleg imádsz megnézni egy jó filmet akár többször is, és a kedvenc számjaid rock kategóriába sorolhatóak, azt hiszem jól fogod itt magad érezni! Találhatóak itt képek, leírások, videók, letöltések, és sok minden más!
Köszönt Christywolf világa!


Are you english?

 
Oldal infók

Szerkesztő: Christywolf
Oldal téma: személyes
Jelenlegi design: #4-The Icon Sting
Nyitás: 2010.06.05.

Elérhetőség: @
Köszönet:
LindaDesign
Böngésző:
Mozilla Firefox
Ajánlott felbontás:
1280x768

látogató van itt

 
Legújabb videóm

Tetszett? Többi itt!

 
Verseny

Az oldal jelenleg egy versenyen sem vesz részt!

 

Kiscicafüle
Indulás: 2010-06-05
 

 

                  

TNA népszerűbb pankrátorai

Saját fordítás az összes, ezért kérlek ne vidd el engedély nélkül!
(Egyes hibákért elnézést kérek)

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

"The Icon" Sting

Azért Stinget írom elsőnek, mert ő a kedvencem, és számomra ő a legelső :).
Sting eleinte az NWA-nál bunyózott, ahol még rövid szőke hajjal és mindig más-más, színes arcfestéssel lépett a ringbe. 1990-ben sikerül megszereznie a nehézsúlyú világbajnoki címet, melyet később hatszor sikerül még meghóditania. 1994-95 között Hulk Hogannel alkotott csapatot az immár WCW-re keresztelt szövetségnél, majd Hulk egy nWo nevű csapatba lépett be, akik káoszt akartak teremteni a szervezetben, és Sting lett a fő ellenségük. Hamisítotak egy gonosz Stinget, akit igazinak vélt a közönség, ez pedig rosszul esett az igazi Stingnek, és utána kezdte el használni a fekete-fehér arcfestéket, a hosszabb fekete hajat és a ballonkabátot a baseball kiegészítővel. Összecsapott Hulkkal, és legyőzte. Sting felveszi a magányos harcos szerepet, majd mikor át áll a gonosz oldalra, még mindig annyira népszerű marad, hogy ismét pozitív lesz. 2006. január 01-től lett hivatalosan is TNA pankrátor, ahol háromszor is megszerzi a világbajnoki címet...

További információ Sting-ről a Pankráció részlegben!
Hamarosan...

-------------------------------------------------------

Kurt Angle

Ő talán ma a legjobb hivatásos pankrátor a világon, Kurt Angle nagy rohammal tört be a TNA pankráció világába 2006-os érkezése után. Ő az egyetlen olyan hivatásos pankrátor, akinek olimpiai aranyérme is van. Azon van, hogy ő legyen a legjobb pankrátor a világon, és a TNA a legalkalmasabb szervezet ennek megvalósítására. A rajongók az iMPACT!-on élőben és világszerte is sokkolva voltak és csodálkoztak a no surrender esemény kimenetelén, mikor publikálták a TNA nagy bejelentését, hogy Kurt Angle a TNA-hoz jött. Az egyszintű energia és izgatottság azon az estén semmihez sem volt fogható. Az egész pankrátor világ a feje tetejére állt ettől a monumentális bejelentéstől, miszerint Kurt Angle kétségtelenül a legnagyobb szerzemény a TNA történelmében. A hajdani többszörös nehézsúlyú világbajnok, Kurt Angle kiemelkedett minden rendezvényen, melyen részt vett.

-------------------------------------------------------

Jeff Jarrett


2002. júniusában Jeff Jarrett és az apja létrehozott egy korlátort felelősségű társaságot, 'J Sports and Entertainment' néven és nyitottak egy új hivatásos pankráció szervezetet, a TNA-t. A TNA-t hetente sugározták egy fizetős csatornán 2004. májusáig, amikor a szervezet tárgyalással elért egy TV adást a Fox Sports Netnél és megkezdődött az iMPACT! közvetítése. Azon kívül, hogy alapítótag, harmadik generációs pankrátor is egyben Jeff, 70 bajnokságot tartott különböző támogatásokban a karrierjén keresztül, és tizenötszörös nehézsúlyú világbajnok: hatszoros NWA nehézsúlyú világbajnok, négyszeres WCW nehézsúlyú világbajnok, háromszoros USWA egyesített nehézsúlyú világbajnok, és kétszeres WWA nehézsúlyú világbajnok. Megnyerte továbbá a Asistencia Asesoría y Administración Rey de Reyes viadalát 2004-ben.

-------------------------------------------------------

Abyss


Hajdani háromszoros nehézsúlyú világbajnok, és megnyerte kétszer az 1PW(első számú hivatásos pankrátor) nehézsúlyú világbajnoki címet és az NWA nehézsúlyú világbajnoki címet egyszer. Karrierje első pár évében Abyss az NWF-ben bunyózott mint Original Terminator, Chris Justice majd Prince Justice nevekkel. 2001-ben Abyss az NWA Wildside-nál dolgozott, ahol megnyerte az NWA Wildside Tag Team bajnokságot A.J Styles-szal. Jerry Lawlerrel is küzdött a Memphis Power Pro Championship Wrestling-ben. Az Abyss karaktere az IWA-ban tűnt fel a Golpe de Estado-n 2002 júliusában 13000 rajongó előtt Puerto Ricoban, a Roberto Clemente baseball parkban amikor megtámadta és harcképtelenné tette Shane the Glamour Boyt. Mivel az egyesületnél volt, megnyerte az IWA Hardcore bajnokságot, az IWA interkontinentális nehézsúlyú bajnokságát, és az IWA Tag Team világbajnokságát. Abyss Mantelnak dolgozott az IWA-ban hozzávetőlegesen 1 évig, majd 2003-ban áttért a TNA-hez.

-------------------------------------------------------

Samoa Joe

Mielőtt debütált volna 2005 júniusában a TNA-ban, versenyzett a Ring of Honorban, ahol megnyerte a ROH világbajnoki címet, nem csak ő nyerte meg ezt a címet, de 21 hónapig páratlan rekordot tartott vele. Amikor csatlakozott a TNA-hez, 18 hónapig tartotta veretlenségét, melyeken sosem vesztett mencset 'pinfall'-lal vagy 'submission'-nal.Ennek az időszaknak a Genesis-ben lett vége 2006-ban, ahol kikapott Kurt Angle boka zár fogásától. Végig a karrierjén, Samoa számos bajnokságot megnyert a független utazásokon vagy a nemzeti helyszíneken is. A fáradozásai a TNA-ben tették őt egyszeres TNA nehézsúlyú világbajnokká, négyszeres TNA X Division bajnokká, és egyszeres TNA Tag Team világbajnokká. Megnyerte a 2005-ös Super X Cup Tournament-et is, a 2008-as King of the Mountain meccset, és a TNA Triple Crown-t. Joe volt az első okleveles az UIWA West Coast Dojo-tól, Cincinnati Red edzette, később Johnny Hemp, majd néha John Delayo. 1999. decemberében debütált egy "Uncle" Jess Hansen ellen vívott meccsen, alig három hónappal az edzések elkezdése után.

-------------------------------------------------------

A.J. Styles


A.J. Styles a TNA-nél pankrátor, ahol elnyerte a TNA Televízió bajnokságot. Ő, James Storm, Jeff Jarrett és Abyss (aki akkor még Justice néven bunyózott) voltak az egyetlen olyan pankrátorok, akik szerepeltek az NWA-TNA nyitó eseményen 2002. június 19-én, és a szervezet továbbra is alkalmazza őket pankrátorként. Mióta csatlakozott a TNA-hez, Styles volt az első TNA X Division bajnok, majd ötszörös Tag Team Világbajnok (4 NWA és 1 TNA) és négyszeres Nehézsúlyú Világbajnok lett. Azzal hogy megnyerte a TNA X Divisiont, a NWA Tag Team és NWA nehézsúlyú világbajnoki címet, Styles volt az első aki befejezte a TNA Triple Crown bajnokságot. Styles később szeretné a Triple Crown-t még háromszor teljesíteni, mely őt az egyetlen olyan emberré tenné aki egynél többször teljesítette és a TNA fennállása óta az egyetlen akinek mind sikerült. A győzelmén túl Booker T a TNA Legends bajnokság végett tette őt az első és egyetlen olyan emberré aki valaha megnyerte a TNA Grand Slam bajnokságot, melyet kétszer is teljesített. Neki van tehát a leghosszabb uralma TNA nehézsúlyú világbajnokként a szervezet történelmében. 2010-ben ő lett az első olyan TNA pankrátor, aki jelenleg szerződés szerint első osztályú a Pro Wrestling Illustrated évi PWI 500-as névsorán.

-------------------------------------------------------

Christian Cage


Christian 2005. november 14-én lépett át a TNA szervezethez. Belépett a ringbe, ahol megragadott egy mikrofont és kihirdette szándékait, Cage-ként. Első fellépését a TNA fő televíziós műsorán, a TNA iMPACT! folyamán 2005. november 19-én adott részében tette meg, ahol egy szócsatát vívott Monty Brown-nal. Ez egy küzdelemhez vezetett Brown ellen amitől első számú konkurenciává vált az NWA nehézsúlyú világbajnokságra 2005. devember 11-én a TNA Turning Point PPV eseményén, melyet Cage nyert meg. Ezelőtt a meccs előtt Turning Point-on Cage megtartotta az "in-ring" debütálását a 2005. december 8-as iMPACT! epizódon. A TNA Final Resolution PPV eseményen 2006. január 15-én Cage részt vett az első TNA PPV fő eseményén Sting-gel csapatban, hogy legyőzzék a Monty Brown és Jeff Jarrett alkotta csapatot. Cage legyőzte az akkor NWA nehézsúlyú világbajnok Jarrettet a címért, 2006 február 12-én a TNA Against all odds PPV eseményén. 2006. augusztus 13-án Cage Sting oldalán állt a Hard Justice-on ahol szembeszállt Jarrett-tel és Scott Steiner-rel, amíg Cage el nem árulta Sting-et és Jarrett gitárjával fejbe vágta őt-így karakterét megváltoztatva hősről gazemberré. Majd engedte Jarrettnek, hogy kiüsse Sting-et és megtartsa a címét.

-------------------------------------------------------

Scott Steiner

Hihetetlen méret, erő és tehetség kombinációja... Elképesztő Herkulesi fizikummal és a legnagyobb bicepszekkel büszkélkedhet a pankráció világában. Gyakran kísérte őt a ringbe egy csapat gyönyörű nő. Eddigi kihívásai egy sor különös ruhadarabot tartalmazott végig Steiner Recliner és a Frankensteiner aláírásával. Steinert meglehet a külseje alapján lehet a legkönnyebben felismerni a World Championship Wrestling-től bátja, Rick mellett Steiner Brothersként és a New World Order tagjaként. Mindemellett Steiner négyszeres világbajnok (egyszeres WCW nehézsúlyú világbajnok, egyszeres WWA nehézsúlyú világbajnok, egyszeres WWC univerzális nehézsúlyú bajnok és egyszeres WWA nehézsúlyú világbajnok), kétszeres WCW amerikai nehézsúlyú bajnok és kétszeres WCW televíziós világbajnok. Tag Team világbajnok bátjával, Rick-kel. Steiner a TNA-ben az iMPACT!-ben debütált 2006. március 18-án mint Jeff Jarrett testőre. A Victory Road-ban Steiner kiállt Sting, Joe és Christian Cage ellen egy négyes menetben Jarrett oldalán: a meccset Stingék nyerték és Steiner folytatta Jarrett testőrének szerepét. Steiner később kiállt Christian Cage ellen az augusztus 10-ei iMPACT!-ben Jarrett oldalán mint Hard Justice.

 -------------------------------------------------------

Eric Young


Másik nagy kedvencem :D Nézzük hát. Miután lediplomázott a főiskolán, Eric elkezdett edzeni a veterán pankrátorral, Waldo Von Erich-kel Cambridge, Ontario-ban. 10 hét edzés után 1998. október 14-én játszotta debütáló meccsét Benton Harbor, Michigan-ben "Suicide" Sean Ball barátja ellen. Később kiegészítő edzéseket kapott Scott D'Amore-tól és Chris Kanyon-tól. Eric 2004. januárjában tűnt fel a TNA-ben mint jobber. Május 5-én visszatért a Canada csapatba. Részt vett a World X Cup eseményen, legyőzte Jerry Lynn-t, Mr. Águila-t és Taichi Ishikari-t egy "ladder" meccsen. A Canada csapat egy állandó jelenség volt az Impact!-ban 2004 közepén, a 3Live Kru-val viszályban. A 2005. októberében való TNA debütálás után a Spike TV-n, Young átvett egy új karaktert aki nagyon paranoiás, és fél mindentől és mindenkitől. A karaktert a hamis temetés helyszínén adta elő Planet Jarrett-tel a Team 3D-nek a 2005. október 15-ei iMPACT! részben, amikor Eric megriadt Abyss leverése után, és egy szövetből készült ládát kínált neki, és eltöprengett, hogy a temetés helyszínét kísértette egy Katie nevű szellem, hivatkozott a WWE Katie Vick cselekményre. Az egyszerű dolgok is megijesztették Eric-et, beleértve a pirotechnikát, ami a Canada csapat bejövetelével együtt járt. A karakter hasonló a South Park-ból ismert Tweek and Butters-höz, és gyakran használ komikus segítséget. A World X-Cup interjú alatt SoCal Val-lal, Eric kijelentette, hogy a külföldiek megijesztik. "Más országokból jönnek, és nem tudom hogyan foglalkozzak ezzel." - mondta Eric.

-------------------------------------------------------

Ms. Traci Brooks

Brooks egy disznó és csirkefarmon nőtt fel St. Marys, Ontario-ban. 2000-ben megnyerte a Toronto Sunshine Millennium Calendar versenyt, ami a Miss Június 2000 cím elnyeréséhez és egy tárgyaláshoz vezetett a Toronto Sun-nál. Brooks elfogadott egy modell munkát a Molson-nál, Labatt-nál és a Budweiser-nél sörfőzőként. A TNA-ben 2003. április 30-án debütált egy katolikus iskoláslány ruhában, megtámadta Lollipop-ot, aki egy táncosnő aki szórakoztatta a közönséget a szünetek alatt. Az ezt követő héten Brooks követelte, hogy részt vehessen egy "gauntlet" meccsen, ahol a nyertes esélyt kaphat elnyerni az NWA Nehézsúlyú Világbajnoki címet, és a Nemzetközi Pankráció Szövetség vezetőjét, Bill Behrens-t fenyegette volna szexuális diszkriminációval, ha nem tesz ennek eleget. Mikor a fenyegetései nem jöttek össze, Brooks helyette megkísérelte bájával Behrens-t meggyőzni hogy a meccset folytathassa. Behrens ezután Brooks-ot betette egy hármas fenyegető küzdelembe, ahol társai női pankrátorok voltak, Desire és Trinity, és a nyetes elnyerte a belépést a "gauntlet" meccsbe. Brooks megnyerte a meccset, majd ahogy tervezte kihívta Lollipop-ot a "gauntlet" meccsen. Május 21-én összeállt David Young-gal egy "Anarchy Alliance" tag team küzdelemben hogy eldöntsék, ki az első számú versenyző az NWA Tag Team Vilábajnokságon. Legyőzték Kid Kash-t és Trinity-t május 21-én és Ron Killings-t június 4-én, de vesztettek az America's Most Wanted csapattól a döntőben június 11-én. 2003. Június 18-án Brooks alakított egy csak lány csapatot "Bitchslap" néven, Nurse Veronica-val és Valentina-val. A banda békésen feloszlott, majd Brooks elhagyta a képernyőt egy időre, és 2009. július 23-án tért vissza.

-------------------------------------------------------

Gail Kim

Ő a kedvenc női pankrátorom :) Nézzük mit kell róla tudni. Pankrátor karrierjét La Felina-ként kezdte a kanadai független körutazáson, mielőtt csatlakozott volna a WWE-hez 2002-ben mint Gail Kim. A WWE debütálásán megnyerte a WWE Női Bajnokságot. 2004-es WWE-ben való szereplése után Gail csatlakozott a TNA-hoz 2005. szeptemberében. Itt csatlakozott az America's Most Wanted csapathoz mint az ők komornyika. A feloszlás után Gail egyedül folytatta tovább pályafutását, végül megszerezte a TNA Női Világbajnokságot 2007. októberében. Később elhagyta a TNA-t, és visszatért a WWE-hez 2009. márciusában. Március 27-én a SmackDown epizódban, mikor félbeszakította a a WWE Divák Bajnokságot Michelle McCool és Maryse között, megtámadta mindkettőjüket. Március 30-án megnyerte a 18-Díva csapatmérkőzést. Gail részt vett a Miss WrestleMania battle royal meccsen április 5-én. Április 17-én a SmackDown-ban győzött Maryse ellen. Ezzel kiérdemelte a bajnoksági meccsét a következő héten, amit nem tudott megnyerni. 2010 elején a rendezvény újonnan szabaddá tette a Dívák Bajnokságát. Kim legyőzte Jillian Hall-t és Fox-ot hogy a döntőbe jusson, ahol megküzdött Maryse-szel a jelentéktelen címért. A döntőben Maryse nyert és ő lett a bajnok.

-------------------------------------------------------

Christy Hemme

Christy 2006. áprilisábn csatlakozott a TNA-hez, április 23-án debütált a LockDown-ban. Ráadásul az iMPACT! is vendégül látta. A Hardcore War-ban Christy volt a bíró a Traci és Gail Kim között vívott meccsen. 2006. júliusában a Women of Action különkiadásban szerepelt. Elutazott Windsor, Ontario-ba, hogy edzhessen a TNA egyik tagjától, Scott D'Amore-tól és közben a TNA felvette ezt. Valamint 2006-ban Knockout of the Year díjat is elnyerte. 2007. január 14-én a Final Resolution-ban Christy megjelent és félbeszakította a Voodoo Kin Mafia meccsét. Kip James ribancnak hívta, amiért Christy felpofozta őt, bár B.G. James próbált békítő lenni köztük. A következő héten Kip és Christy között sok vita zajlott le. Christy az Against All Odds-ban legyőzte a "The Big Fat Oily Guy"-t egy Tuxedo meccsen, de ezután a meccs után Kip levetkőztette őt. Annak ellenére, hogy Hemme megkísérelte Kipet aljasul megtámadni, a VKM legyőzte a csapatát, akiket később megfélemlített a ringben. Christy később bejelentette, hogy alapított egy új csapatot, mellyel szembe néz a VKM-mel. A csapat a Serotonin nevet viselte, de a VKM őket is könnyedén legyőzte. Később 2 új embert hozott a csapatba, Basham-ot és Damaja-t mint az ő állandó csapata jelképeként, majd megküzdöttek a VKM-mel. Legyőzték Kip-et egy "handicap" meccsen. A Slammiversary-n a VKM legyőzte Basham-ot és Damaja-t, de a VKM egyik tagja, Lance Hoyt ellenük fordult, és megcsókolta Christy-t. Később Christy lett Hoyt menedzsere, és részt vettek a The Latin American Xchange-n.

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Saját fordítás az összes, ezért kérlek ne vidd el engedély nélkül!
(Egyes hibákért elnézést kérek)

Ez nem az összes TNA pankrátor listája! Csak néhány híresebbet emeltem ki! Ha a többiekre is kíváncsi vagy, látogass el a http://www.tnawrestling.com/-ra!

 
Vicces videó a design-hoz

Vicces reklám Sting szereplésével, ahol egy kisgyerek álma valóra válik, Sting-gel küzdhet, bár a reklámozott Sprite még sem teszi őt olyan erőssé mint várta... :)

 
chat

-NE hirdess!
-NE káromkodj!
-NE veszekedj!
-Kérhetsz cserét
-A cseréim új dizijét megnézem, ha kérik, de csak nekik!
-Csak a cseréimre szavazok!
-Gyengébbek kedvéért ez egy személyes oldal, a design mindig az aktuális kedvencemhez igazodik!


 

 
Igaz barátok


Ide ne jelentkezz, csak a barátaim
kerülnek ki!

 
elit

30/14 szabad!

Bezárt: lpportal.gp, avatar-fansite.net, forevaaa.gp

Meghívásos, de jelentkezhetsz is, persze nem biztos hogy kikerülsz!
A szép, igényes, tartalmas oldalak kerülnek csak ki!

 
affi

MATSUKET * KIBA * MIDO * SUIGINTOU * RICKI * BRUNIIFY * SZUSZI * BRIDGE * AKATSUKI * REGINA * LOLA * ADRI * SHIKOKU * DOOORI * KATIE * NIKY * NELLES * MARTA * TE? *

Végtelen hely!

Bárki jelentkezhet, 97% hogy kikerülsz!

 

Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND