Christywolf - A fekete farkaslány birodalma
Design videója

Sting intro-ja videóval és zenével, jó szórakozást hozzá! (A videó ismétlődő, mert hosszú a zene)

 
Az én kis világom

állatbarát. rock kedvelő. farkas. filmnézős. mesevilágban élő.
Csak pár apróság rólam. Ha szereted az állatokat, vagy esetleg imádsz megnézni egy jó filmet akár többször is, és a kedvenc számjaid rock kategóriába sorolhatóak, azt hiszem jól fogod itt magad érezni! Találhatóak itt képek, leírások, videók, letöltések, és sok minden más!
Köszönt Christywolf világa!


Are you english?

 
Oldal infók

Szerkesztő: Christywolf
Oldal téma: személyes
Jelenlegi design: #4-The Icon Sting
Nyitás: 2010.06.05.

Elérhetőség: @
Köszönet:
LindaDesign
Böngésző:
Mozilla Firefox
Ajánlott felbontás:
1280x768

látogató van itt

 
Legújabb videóm

Tetszett? Többi itt!

 
Verseny

Az oldal jelenleg egy versenyen sem vesz részt!

 

Kiscicafüle
Indulás: 2010-06-05
 

 

                  

TNA alapok

A TNA 1961-ben idult egy amerikai kis faluból, így terjedt szét az egész világon. 1992-től 2002-ig szünetelt, de szerencsére újra indult.

TNA: A tradíció újraéled

A 2001 áprilisától a WCW és az ECW megszűnésével kialakult űrt a WWF-nek nem sikerült betölteni. Vince McMahon úgy gondolta, (jogosan) hogy ő a monopólium a piacon, és azt csinál, amit csak akar. A baj csak az volt ezzel, hogy az Invasion storyline-on kívül semmi kézzel fogható nem jutott azóta sem eszébe. Lassan 2003 közepe érkezik el, és majd két éve nem volt egyetlen kézzelfogható storyline sem a WWE-nél. Talán ezt a helyzetet ismerte fel 2002 tavaszán Jerry Jarrett a műfaj nagy öregje, amikor úgy gondolta, hogy egy új wrestling promóció létrehozásába fog fiával Jeff Jarrett-el.

Előkészületek

2002 tavasza kedvezett az induláshoz, hiszen hiába volt Hogan vs Rock a Wrestlemania X-8-on, hiába tért vissza Triple H, a WWE semmi új ötlettel nem tudott előállni. Igaz külsőségekben változás állt elő, hiszen a RAW és a Smackdown új köntöst kapott, valamint megkezdődött a WWE pankrátor mezőnyének a szétválasztása,(brand extension) de sajnos a rövid, futószalagon gyártott, elnagyolt storyline-ok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, a nézettség csökkenni kezdett. Erre a WWE elmaradozó rajongói bázisára épített Jerry Jarrett, amikor elkezdte tervezni adásait. Tudta, ha rangos és figyelemfelkeltő show-kat akar csinálni, akkor TNA társaságát az NWA berkein belül kell indítania.(Az első cikkből ismert recept) Felvette a kapcsolatot az NWA vezetőkkel, és kérte, hogy az NWA pankrátorai hadd szerepeljenek a TNA show-kon. Az NWA direktorok örömmel belementek, hiszen a tv szereplések emelik a pankrátoraik értékét. Így egy-egy fellépésért több összeget tudnak majd kérni. Tehát az NWA háttere megvolt, már csak néhány nagy névvel kellett vonzóbbá tenni az induló show-t. Az ECW a WCW és az addigra WWE szabadügynökei kiváló lehetőséget teremtettek erre. Jerry Jarrett tudta, hogy a műfaj átalakult, és a nagy nevek iránt is 1-2 hónapon belül alábbhagy az érdeklődés, így nem kötött exluzív szerződést a pankrátorokkal. Ez jó volt a pankrátoroknak is, hiszen így a feltörekvő CZW-nél és az XPW-nél is dolgozhattak. Így az indulásnál a következő nevek jöttek szóba: Ken Shamrock (ex-WWF), Buff Bagwell, Lash Leroux, Norman Smiley (ex-WCW), Vampire Warrior (Gangrel-ex WWF), Konnan, Rick Steiner (ex-WCW), Scott Hall (ex-WCW,ex-WWE), K-Kwick, Brian Christopher, Jesse James (ex-WWF), Devon Storm (Crowbar ex-WCW), Malice (Wall-ex WCW). Jerry Jarrett máig tartja a rekordot; egy az irányítása alatt működtetett wrestling show 1000 epizódot ért meg Az új show-k valamennyi epizódja PPV adásként lett megrendezve. Tennesse-ben. Jerry Jarrett rábírta az NWA vezetőket, hogy Dan Severn adja fel világbajnoki címét, és a 2002. június 19.-én Huntsville, Alabamában megrendezett debütáló adás Gauntlet for Gold meccsének győztese legyen az új világbajnok.

Az NWA TNA világbajnoki cím története

Világbajnokok

Név                                                      Helyzsín                                               Időpont
Ken Shamrock (a)                               Huntsville,AL                                      2002.06.19
Ron „The Truth” Killings(b)                  Nashville,TN                                       2002.08.07
Jeff Jarrett                                           Nashville,TN                                       2002.11.20

(a)-Az első világbajnok a Gauntlet for Gold Match nyertese lett. A résztvevők egy Battle Royal-al kezdtek, melynek az utolsó 2 bennmaradottja klasszikus wrestling meccset vívott a világbajnoki címért. A résztvevők: Jeff Jarrett, Buff Bagwell, Ken Shamrock, Lash LeRoux, Norman Smiley,Apollo, K-Krush, Slash, Del Rios, Justice, Konnan, Bruce, Rick Steiner, Scott Hall, Toby Keith, Malice, Chris Harris, Devon Storm, Steve Corino, Vampire Warrior, Brian Christopher. A két utolsó bennmaradó Malice és Ken Shamrock volt.

(b)-Ron „The Truth” Killings a WWF-ben K-Kwick művésznéven szerepelt, az NWA TNA –ban pedig K-Krush néven debütált.

Az NWA TNA TAG TEAM bajnoki cím története

Név                                                       Helyszín                                                         Időpont
A.J Styles & Jerry Lynn (a)(b)            Nashville,TN                                                 2002.07.03.
Chris Harris & James Storm ©            Nashville,TN                                                  2002.09.18
Disciples Of New Church                   Nashville,TN                                                 2002.11.13
America’s Most Wanted                     Nashville,TN                                                  2002.11.13
Low Ki & Elix Skipper                       Nashville,TN                                                  2003.01.22

(a) Az első NWA TNA Tag Team bajnoki cím sorsát egy egy estés  4 csapatból álló torna döntötte el. Az eredmények a következők voltak.
Chris Harris & James Storm legyőzte a The Johnsons nevű tag team-et.
A Rainbow Express legyőzte a Buff Bugwell & Apolo összeállítású csapatot.
Chris Harris és James Storm megsérültek, így a döntőben az A.J Styles & Jerry Lynn páros helyettesítette őket.
A döntőben az A.J Styles és Jerry Lynn páros legyőzte a Rainbow Express-t, és lett első Tag Team bajnok.
(b) Bob Armstrong comissioner Augusztus 14.-én betöltetlenné nyilvánította a címet,mivel az AJ Styles & Jerry Lynn vs Jeff Jarrett & Ron Killings meccs nem egyértelmű kimenetele miatt. Ugyanis mindegyik tag teamból egy fő pinnelte a másikat ugyanzon időben.
© Chris Harris & James Storm  Brian Lee & Don Harris legyőzésével váltak a betöltetlen bajnoki cím birtokosaivá.

NWA TNA X  Divizió bajnoki címe

A. J Styles (a)                                      Huntsville,AL                                            2002.06.19
Low Ki                                                Nashville,TN                                             2002.08.07.
Jerry Lynn                                           Nashville,TN                                             2002.08.21.
Syxx-Pac (b)                                       Nashville,TN                                             2002.10.09.
A.J. Styles                                           Nashville,TN                                             2002.10.23.
Jerry Lynn                                           Nashville,TN                                             2002.11.06.
Sonny Siaki                                         Nashville,TN                                             2002.12.11.
Kid Kash                                             Nashville,TN                                             2003.02.12.

(a) 2002. június 19.-én egy Double Elimination meccs koronázta meg az új divízió első bajnokát. A speciális bíró Ricky „The Dragon” Steamboat volt.
A résztvevők Pschicosis (először esett ki), Low Ki (másodszor esett ki), Jerry Lynn(utolsónak esett ki), és A.J Styles (a meccs győztese) voltak.

(b) A címet Bob Armstrong  betöltetlenné nyilvánította, Syxx Pac egy Ladder meccset nyert meg a bajnokság elnyeréséhez.

Az NWA TNA 2002 októberében kisebb átalakuláson ment keresztül. Azt történt ugyanis, hogy a Jarrett-éknek elfogyott a pénzük. Küszöbön állt két nemzetközi tv szerződés, így egy új taggal bővült a szervezet tulajdonosi csapata egy nashville-i country sztár személyében.

A szervezet továbbra is maradt az NWA egyesülés égisze alatt, de a szervezet neve ezután csak TNA. Az időben történt átalakítás kitolta a társaság idejét, a hamarosan megkötött nemzetközi szerződések megmentették a TNA –t.

Az első szerződést Ausztrália vezető pay per view szolgáltatójával a Main Event-el kötötték 2002 decemberében.
Érdekes megemlíteni, hogy innen távozott nem sokkal előtte a WWE, mivel sokat kértek a műsorokért, a csökkenő nézettség miatt pedig nem tűnt jó befektetésnek a tévétársaság számára. Így az olcsóbb, de a rajongók számára nagy érdeklődéssel várt TNA mellett döntöttek, és 2003. január 23.-tól láthatóak a TNA heti adásai élőben az amerikai sugárzási időponttal megegyezően.

A második nemzetközi tv szerződést a STAR WORLD-al kötötték, amely szórakoztató műsorokat közvetít az USA mellett a közel keleti és ázsiai területek számára.
Így január 17-től heti kétszer egyórás műsort láthatnak azok az országok, ahol venni tudják
az adást. Itt 2002 június végétől indítják a történetfolyamot, kiemelve a legnagyobb meccseket.
Ezek az országo
k a következők: Hong Kong, Malajzia, India, Indonézia, Fülöp Szigetek, Szingapúr, Dél Korea, Tajvan, Thaiföld, Közel Kelet országai (beleértve Izraelt is). Közben Amerikában is elindult a TNA szindikált tv show-ja, az Xplosion, amely az előző hét ppv-jéből ad összefoglalót, és előzeteseket a soron következő adásból.

Jelenleg a TNA egy országos csatornával tárgyal egy tv szerződésről…

A szervezet tavalyi felbukkanása üdítőleg hatott a pankráció kedvelői számára, népszerűsége abban rejlett, hogy kiválóan ötvözte a tradíciót a sportszórakoztatással.

Itt zárul az NWA története, amely tulajdonképpen a műfaj története is, hiszen e nagy múltú szervezet története során majd a világ összes szervezetével kapcsolatba került. Legendákat nevelt ki magából, és eközben maga is legendássá vált. Nem volt, és talán nem is lesz még egy olyan szervezet, amely ennyiszer képes volt megújulni, és ennek köszönhetően fennmaradni. Az NWA egyaránt jelképezi a tradíciót, és az összetartást a műfaj művelői között.

Forrás: http://tnawrestlingusa.mindenkilapja.hu/html/18073640/render/csak-tna

 
Vicces videó a design-hoz

Vicces reklám Sting szereplésével, ahol egy kisgyerek álma valóra válik, Sting-gel küzdhet, bár a reklámozott Sprite még sem teszi őt olyan erőssé mint várta... :)

 
chat

-NE hirdess!
-NE káromkodj!
-NE veszekedj!
-Kérhetsz cserét
-A cseréim új dizijét megnézem, ha kérik, de csak nekik!
-Csak a cseréimre szavazok!
-Gyengébbek kedvéért ez egy személyes oldal, a design mindig az aktuális kedvencemhez igazodik!


 

 
Igaz barátok


Ide ne jelentkezz, csak a barátaim
kerülnek ki!

 
elit

30/14 szabad!

Bezárt: lpportal.gp, avatar-fansite.net, forevaaa.gp

Meghívásos, de jelentkezhetsz is, persze nem biztos hogy kikerülsz!
A szép, igényes, tartalmas oldalak kerülnek csak ki!

 
affi

MATSUKET * KIBA * MIDO * SUIGINTOU * RICKI * BRUNIIFY * SZUSZI * BRIDGE * AKATSUKI * REGINA * LOLA * ADRI * SHIKOKU * DOOORI * KATIE * NIKY * NELLES * MARTA * TE? *

Végtelen hely!

Bárki jelentkezhet, 97% hogy kikerülsz!

 

Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND