Christywolf - A fekete farkaslány birodalma
Design videója

Sting intro-ja videóval és zenével, jó szórakozást hozzá! (A videó ismétlődő, mert hosszú a zene)

 
Az én kis világom

állatbarát. rock kedvelő. farkas. filmnézős. mesevilágban élő.
Csak pár apróság rólam. Ha szereted az állatokat, vagy esetleg imádsz megnézni egy jó filmet akár többször is, és a kedvenc számjaid rock kategóriába sorolhatóak, azt hiszem jól fogod itt magad érezni! Találhatóak itt képek, leírások, videók, letöltések, és sok minden más!
Köszönt Christywolf világa!


Are you english?

 
Oldal infók

Szerkesztő: Christywolf
Oldal téma: személyes
Jelenlegi design: #4-The Icon Sting
Nyitás: 2010.06.05.

Elérhetőség: @
Köszönet:
LindaDesign
Böngésző:
Mozilla Firefox
Ajánlott felbontás:
1280x768

látogató van itt

 
Legújabb videóm

Tetszett? Többi itt!

 
Verseny

Az oldal jelenleg egy versenyen sem vesz részt!

 

Kiscicafüle
Indulás: 2010-06-05
 

 

                  

Kis ismertető

Szerintem ha az alapoktól akarom kezdeni, akkor a fogalmak megmagyarázása a legjobb választás. De azért mielőtt belevágnánk konkrét szavak/fogalmak magyarázásába, először is tisztázzuk mi is az a wrestling/pankráció.

Nos azt tudni kell, hogy régen nem igazán voltak hajlandóak a szervezetek beismerni, hogy mik is ők valójában és teljes mértékben a birkózással azonosították magukat. Ez mára természetesen megváltozott, olyannyira, hogy Vince McMahon egy új fogalmat is kitalált ennek az egésznek. Sports Entertainment. Lefordítani nem igazán lehet, sport szórakoztatás. Tehát a pankráció e kettőnek a keveréke.

1. Tehát ez az egész megrendezett?

Röviden igen. Az egész show pontosan előre meg van tervezve, ha valami nem volt, azt általában a gyakorlott szem észreveszi, annak ellenére, hogy a pankrátorok ilyenkor mindent elkövetnek, hogy minél kevésbé látszódjon. Kb 1880 óta van ez így. Sokan mondják ennek ellenére, hogy a pankrátorok végig improvizálnak és a meccsnek csak bizonyos része van megrendezve. Nem igaz, a meccs minden pillanata előre ki van dolgozva, csak akkor improvizálnak, ha valami hiba becsúszik és szükségessé válik. Felmerülhet a kérdés: "kamu az egész, miért nézed?". Tekinthetjük a wrestlinget is egyfajta sorozatnak mint pl: Lost, Prison Break, hiszen a meccseken kívül storyline (történet) is van, nem csak az adok-kapokból áll az egész.

2. Amit a pankrátorok csinálnak az fáj?

Ez is egy érdekes téma a nem hozzáértők között. Rengetegszer láttam ebben a témában vitát kialakulni fórumokon. Először is tisztázzuk, amit csinálnak az igenis fáj. A pankrátorokat én leginkább a kaszkadőrökhöz tudnám hasonlítani. Sokszor hallottam azt a felvetést, hogy a pankrátorok úgy tudnak esni, hogy ne fájjon. Kérem szépen, vágjuk már magunkat hanyatt egy nagyon vékony szivacson/tatamin és figyeljük meg mit érzünk. Fáj. A pankrátorok nem úgy tudnak esni, hogy ne fájjon, hanem úgy, hogy kevésbé fájjon és ne sérüljenek meg. Egészen más. Az is egy dolog, hogy rugalmas a ring, nem azért van mert a pankrátorok nem tudnának elviselni keményebbet, hanem azért, hogy a sérülések esélyét csökkentsék és minél tovább tudjanak minket szórakoztatni. Rey Mysterio életrajzi filmjében megmutatta azt a ringet amiben edzett, az egész merev vasból volt és egy vékony réteg szivacs volt csak rajta.

3. Hogyan véreznek a pankrátorok és az a saját vérük?

Szintén egy érdekes téma, jókat szoktak ezen is vitatkozni a fórumokon. Először is tisztázzuk, amit látunk az az illető saját vére. Általában a pankrátornál vagy valahol a ringben/ring körül el van rejtve egy kis penge vagy valami pici vágóeszköz és azzal ejtenek egy kis sebet a homlokukon. Azért ott, mert az arc vérzik az egyik legjobban. Egy kis sebből is rengeteg vér tud kifolyni. Ha valahol máshol vérzik egy pankrátor, akkor az nem volt betervezve, ilyen például az orr, száj vagy a test valamely más része.

4. Mit jelent a Heel és a Face?

Ez a pankrációban lévő 2 karaktertípus neve. A face a babyface szóból ered és ez jelenti a pozitív karaktert. Tehát a szerepe szerint ő a jófiú, próbálják úgy beállítani nekünk, hogy kedveljük. Természetesen ennek ellenére lehet nem szeretni a face-eket, de ez már a mi szubjektív véleményünk. Tehát ő az akit a közönség szeret, mindig szabályosan játszik és mindig olyan beszédeket tart ami tetszik a közönségnek. Na a heel pontosan ennek az ellentéte, ő a negatív karakter. Szándékosan olyan dolgokat csináltatnak vele, hogy mindenki utálja. A közönség nem szereti, nem érdeklik a szabályok, állandóan csalni próbál, sőt sokszor nyer is így meccset, hogy még jobban ne szeressük és olyan beszédeket tart amik a közönségből néha elég heves negatív reakciókat vált ki. Ha valakinek megváltozik a karaktere, akkor beszélünk "face-turn"-ről illetve "heel-turn"-ről, annak függvényében, hogy melyik oldalra állt át.

5. Mit jelent a gimmick?

Nos azért ez a következő mivel nagyon közel áll a face/heel fogalomhoz. Csak ez már az adott karakter konkrét szerepét jelenti.

Jó példa erre az utóbbi időben Booker. Az ő régi gimmick-je egy sima pankrátor, Booker T néven, megnyerte a King of the Ring-et és gimmick-et váltott. King Booker-re változtatta a nevét és egy királyt játszik.

6. Mit jelent a Work és a Shoot?

Work-nek hívjuk mindazt amit a pankrátor egy show-n belül csinál, mindent ami előre meg van rendezve. Shoot pedig az amit szintén a show keretein belül csinál, de nem volt előre megtervezve. Itt most nem az improvizálásokra gondolok, ez annál sokkal komolyabb dolog, mivel a műsorban csak előre megbeszélt dolgokat engedélyeznek, tehát legtöbbször botránykeltés szokott lenni. Pl egy pankrátor megsértődik és mivel amúgy is ott akarja hagyni a szervezetet, a megbeszélt helyett valami olyat csinál amivel elégtételt tehet.

7. Mi az a job-olás és ki az a jobber?

Job-olásnak azt hívjuk, amikor egy pankrátor elveszít egy meccset és ezzel segít egy másik pankrátornak. Tehát mivel ez egy megrendezett dolog és mivel nem az dönt, hogy ki a jobb/erősebb, az a pankrátor aki veszíteni fog, az a győztesnek "dolgozik" (job-ol). A jobber tehát az aki valakinek "dolgozik". Általában vannak konkrétan csak e célra alkalmazott pankrátorok, akik az újjoncoknak segítenek.

8. Mi az a push?

Push-t akkor kap egy pankrátor, ha többet szerepeltetik mint eddig, több műsoridőt kap, komolyabb szerepet, azaz feljebb tolják a pankrátorok képzeletbeli ranglétráján. Push-nak hívjuk azt is, ha egy ismeretlen sportoló lehetőséget kap arra, hogy bizonyítson. Tehát kap egy kis műsoridőt, egy jobber-t és már csak rajta múlik minden, ha meggyőző volt akkor lehet, hogy lesz belőle valaki, ha elrontja akkor ennyi volt.

forrás: http://5mp.eu/web.php?a=wwetv&o=3k1Fh905vz

 
Vicces videó a design-hoz

Vicces reklám Sting szereplésével, ahol egy kisgyerek álma valóra válik, Sting-gel küzdhet, bár a reklámozott Sprite még sem teszi őt olyan erőssé mint várta... :)

 
chat

-NE hirdess!
-NE káromkodj!
-NE veszekedj!
-Kérhetsz cserét
-A cseréim új dizijét megnézem, ha kérik, de csak nekik!
-Csak a cseréimre szavazok!
-Gyengébbek kedvéért ez egy személyes oldal, a design mindig az aktuális kedvencemhez igazodik!


 

 
Igaz barátok


Ide ne jelentkezz, csak a barátaim
kerülnek ki!

 
elit

30/14 szabad!

Bezárt: lpportal.gp, avatar-fansite.net, forevaaa.gp

Meghívásos, de jelentkezhetsz is, persze nem biztos hogy kikerülsz!
A szép, igényes, tartalmas oldalak kerülnek csak ki!

 
affi

MATSUKET * KIBA * MIDO * SUIGINTOU * RICKI * BRUNIIFY * SZUSZI * BRIDGE * AKATSUKI * REGINA * LOLA * ADRI * SHIKOKU * DOOORI * KATIE * NIKY * NELLES * MARTA * TE? *

Végtelen hely!

Bárki jelentkezhet, 97% hogy kikerülsz!

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok