Christywolf - A fekete farkaslány birodalma
Design videója

Sting intro-ja videóval és zenével, jó szórakozást hozzá! (A videó ismétlődő, mert hosszú a zene)

 
Az én kis világom

állatbarát. rock kedvelő. farkas. filmnézős. mesevilágban élő.
Csak pár apróság rólam. Ha szereted az állatokat, vagy esetleg imádsz megnézni egy jó filmet akár többször is, és a kedvenc számjaid rock kategóriába sorolhatóak, azt hiszem jól fogod itt magad érezni! Találhatóak itt képek, leírások, videók, letöltések, és sok minden más!
Köszönt Christywolf világa!


Are you english?

 
Oldal infók

Szerkesztő: Christywolf
Oldal téma: személyes
Jelenlegi design: #4-The Icon Sting
Nyitás: 2010.06.05.

Elérhetőség: @
Köszönet:
LindaDesign
Böngésző:
Mozilla Firefox
Ajánlott felbontás:
1280x768

látogató van itt

 
Legújabb videóm

Tetszett? Többi itt!

 
Verseny

Az oldal jelenleg egy versenyen sem vesz részt!

 

Kiscicafüle
Indulás: 2010-06-05
 

 

                  

Akita standard

Általános megjelenés: közép nagy termetű, erős felépítésű, arányos testalkatú, sok szubsztanciával, a másodlagos nemi jelleget jól tükröző jegyekkel. Egyszerűségében nagyfokú nemesség és méltóság jellemzi.

Fontos testi arányai: a mar magasságának a törzshosszhoz való aránya 10: 11, a szukáknál a törzshossz valamivel hosszabb.

Magatartás, karakterisztikus tulajdonságok: nyugodt, hűséges, engedelmes és fogékony.

Fej: a koponya arányos a törzzsel, a homlok széles, a stop hangsúlyozott, egy éles barázdavonal fut végig, de nem ráncos. A pofák közepesen fejlettek, az orrhát egyenes, az orrtükör jól fejlett, nagy és fekete. A fehér színű egyedeknél a hússzínű orr megengedett. Az arcorri rész közepesen hosszú és erős, a töve széles, az orr felé elkeskenyedő, de nem hegyes. Erős fogazata van, ollós harapású. Az ajkak feszesek.

Szemek: relatíve kicsik, majdnem háromszög alakúak, enyhén lekerekítettek a széleken, mérsékelten távol ülők. A szem színe sötétbarna, a minél sötétebb szín a kívánatos.

Fülek. Viszonylag kicsik, vastagok, háromszög alakúak, enyhén lekerekítettek a széleken, mérsékelten távol ülők, figyelő helyzetben előrefelé állnak.

Nyak: vastag és izmos, lebernyeg nélküli, jól aránylik a fejhez.

Törzs: a hát egyenes és masszív, az ágyék széles és izmos, a mellkas mély és széles, a bordák közepesen íveltek, a has felhúzott.

Farok: magasan tűzött, vastag, karikában hordja a hát fölött, a farok vége lehúzva majdnem a csánkig ér.

Mellső v
égtagok: a lapockák mérsékelten dőltek és fejlettek, az alsó lábszár egyenes, csontozat erőteljes, a könyök jól illeszkedik a törzshöz.

Hátulsó végtagok: igen fejlettek, erősek, mérsékelten szögeltek.

Mancsok: vastag, kerek, ívelt, az ujjak szorosan záródnak.

Mozgás: rugalmas és erőteljes.

Szőrzet: a fedőszőr egyenes és durva, az aljszőrzet puha és tömött, a marnál és a faron egy kicsit hosszabb a szőr, a farok szőrzete a test többi részéhez viszonyítva a leghosszabb.

Színek: vörös, szezám (sable), csíkos (brindl) és a fehér. A fent jelzett színeknél (kivétel a fehérnél) „urajiro”nak kell lennie.  urajiro: fehér szőrzet a pofa szélső oldalain és az arcon, az állkapocs alatt, a torkon, a mellkason és a hason, a farok alsó vonalán és a lábak belső oldalain.

Méret: marmagasság: kanok 67 cm
szukák 61 cm felfelé és lefelé 3 cm eltérés megengedett.

Hibák: az előzőektől való minden eltérést hibának kell minősíteni, de a hibák megítélésének erőssége legyen arányban annak funkcióbeli súlyosságával.
1. A fekete maszkot, mint hibát kell felfogni.
2. Fehér alapon jegyek elfogadhatók, de hiányuk kívánatosabb.
3. Félős egyedek.
4. Előre és hátraharapás.
5. Foltos nyelv.
6. Szukás kanok és kanos szukák.
7. Világos szemszín.
8. Hiányos fogazat.
9. Rövid farok.
Diszkvalifikációs hibák:
1. lógó fülek
2. lógó farok
3. hosszú szőr (torzonborz szőrzet)
N.B. a kanoknak két leszállt herével kell rendelkezniük.

 
Vicces videó a design-hoz

Vicces reklám Sting szereplésével, ahol egy kisgyerek álma valóra válik, Sting-gel küzdhet, bár a reklámozott Sprite még sem teszi őt olyan erőssé mint várta... :)

 
chat

-NE hirdess!
-NE káromkodj!
-NE veszekedj!
-Kérhetsz cserét
-A cseréim új dizijét megnézem, ha kérik, de csak nekik!
-Csak a cseréimre szavazok!
-Gyengébbek kedvéért ez egy személyes oldal, a design mindig az aktuális kedvencemhez igazodik!


 

 
Igaz barátok


Ide ne jelentkezz, csak a barátaim
kerülnek ki!

 
elit

30/14 szabad!

Bezárt: lpportal.gp, avatar-fansite.net, forevaaa.gp

Meghívásos, de jelentkezhetsz is, persze nem biztos hogy kikerülsz!
A szép, igényes, tartalmas oldalak kerülnek csak ki!

 
affi

MATSUKET * KIBA * MIDO * SUIGINTOU * RICKI * BRUNIIFY * SZUSZI * BRIDGE * AKATSUKI * REGINA * LOLA * ADRI * SHIKOKU * DOOORI * KATIE * NIKY * NELLES * MARTA * TE? *

Végtelen hely!

Bárki jelentkezhet, 97% hogy kikerülsz!

 

Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony