Christywolf - A fekete farkaslány birodalma
Design videója

Sting intro-ja videóval és zenével, jó szórakozást hozzá! (A videó ismétlődő, mert hosszú a zene)

 
Az én kis világom

állatbarát. rock kedvelő. farkas. filmnézős. mesevilágban élő.
Csak pár apróság rólam. Ha szereted az állatokat, vagy esetleg imádsz megnézni egy jó filmet akár többször is, és a kedvenc számjaid rock kategóriába sorolhatóak, azt hiszem jól fogod itt magad érezni! Találhatóak itt képek, leírások, videók, letöltések, és sok minden más!
Köszönt Christywolf világa!


Are you english?

 
Oldal infók

Szerkesztő: Christywolf
Oldal téma: személyes
Jelenlegi design: #4-The Icon Sting
Nyitás: 2010.06.05.

Elérhetőség: @
Köszönet:
LindaDesign
Böngésző:
Mozilla Firefox
Ajánlott felbontás:
1280x768

látogató van itt

 
Legújabb videóm

Tetszett? Többi itt!

 
Verseny

Az oldal jelenleg egy versenyen sem vesz részt!

 

Kiscicafüle
Indulás: 2010-06-05
 

 

                  

A vadászmező majd labor

A beagle Angliában lett kitenyésztve, méghozzá azzal a céllal, hogy a kutyákat falkában kiküldjék az erdőbe, és mikor hihetetlenül jó szaglásukkal szagot fognak, hangos ugatással jelezzék gazdájuknak, hogy hol a vad. Vadászkutya tehát, de nem olyan értelemben, hogy ráveti magát a vadra, megöli és gazdája elé viszi. A beagle hajtókutya, azaz az állatot csak üldözi, harcba sosem bocsátkozik. Felfelé meredő fehér végű farkával, és messzire elhallatszó, összetéveszthetetlen ugatásával erre a feladatra kiválóan alkalmas. Miután Európában és még sok más helyen betiltották a falkában való vadászatot kutyákkal, a beagle inkább családi kutya lett, és a vadász ösztöne el lett nyomva, bár teljesen sosem lehet elnyomni. Aranyos külleme és roppant barátságos, játékos természete miatt sok ember választja ezt a fajtát, hiszen ápolása nem problémás, gyerekekkel és állatokkal egyaránt jól kijön és még sorolhatnánk. És sajnos nem minden gazdi bizonyosul jó gazdinak, kidobják kutyájukat, jobb esetben menhelyre viszik, rosszabb esetben csak az út szélén hagyják. Gyakran ezek a kutyák szerető gazdira találnak, de van, hogy egy egészen más helyre viszik őket. A kísérleti laboratóriumok előszeretettel alkalmazzák ezt a fajtát gyógyszerek és egyéb dolgok tesztelésére, ugyanis mint írtam nagyon barátságos, nyugodt kutyafajta, szinte sosem harap meg, csak tűr, ráadásul nem hajlamos annyira az öröklött betegségekre. Szegény kutyák van hogy egy életet ilyen laborokba zárva töltenek, és a veszélyes szereket kell túlélniük, van, hogy sikertelenül. De szerencsére vannak olyan emberek, akik kifejezetten laboros beagle-ket akarnak örökbe fogadni. Szoktak lenni laboros beagle mentések, olyankor több kutyát sikerül kimenteniük ezekről a borzalmas helyekről, és egy új életet kezdhetnek. Szomorú, hogy ilyen helyeken kell végezniük ezeknek az odaadó és kedves kutyáknak, nekem is ilyen fajta kutyám van, és sosem lennék képes csak úgy kidobni, vagy netán egy labornak eladni. Jól fontold meg, hogy biztos el tudod-e látni a kutyádat, és csak akkor vegyél ilyen, vagy bármilyen fajtát! Szoktak lenni beagle vadász események, melyekre több beagle tartó elviszi a kutyáját, és a fajta eredeti rendeltetéséhez hűen gyakorlás után vadászhatnak. Vagy ha ilyenre nem vagy vevő, akkor bőven elég, ha naponta elviszed sétálni, és játszol vele, mert neki onnantól TE leszel a falka, és benned fog megbízni, ne élj vissza ezzel!

Saját firkantás - Ha kell kérd el! ^^

 
Vicces videó a design-hoz

Vicces reklám Sting szereplésével, ahol egy kisgyerek álma valóra válik, Sting-gel küzdhet, bár a reklámozott Sprite még sem teszi őt olyan erőssé mint várta... :)

 
chat

-NE hirdess!
-NE káromkodj!
-NE veszekedj!
-Kérhetsz cserét
-A cseréim új dizijét megnézem, ha kérik, de csak nekik!
-Csak a cseréimre szavazok!
-Gyengébbek kedvéért ez egy személyes oldal, a design mindig az aktuális kedvencemhez igazodik!


 

 
Igaz barátok


Ide ne jelentkezz, csak a barátaim
kerülnek ki!

 
elit

30/14 szabad!

Bezárt: lpportal.gp, avatar-fansite.net, forevaaa.gp

Meghívásos, de jelentkezhetsz is, persze nem biztos hogy kikerülsz!
A szép, igényes, tartalmas oldalak kerülnek csak ki!

 
affi

MATSUKET * KIBA * MIDO * SUIGINTOU * RICKI * BRUNIIFY * SZUSZI * BRIDGE * AKATSUKI * REGINA * LOLA * ADRI * SHIKOKU * DOOORI * KATIE * NIKY * NELLES * MARTA * TE? *

Végtelen hely!

Bárki jelentkezhet, 97% hogy kikerülsz!

 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!